|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Rygestop
Indhold på siden:

Rygestop.
Rygning er skadeligt for helbredet og kan føre til alvorlige sygdomme. Der er mange gode grunde til at være røgfri. Men alle rygere ved, hvor svært det kan være at holde op. Videnskabelige undersøgelser peger dog på, at visualiseringsøvelser kan være en effektiv hjælp i forbindelse med rygestop.Bobby.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Arvids Akupunktur Plastre Rygestop 15 Stk. - 1 Pakk.
BrugsanvisningPlacering på akupunkturpunkter ifølge indlægssedlen.Styrke pr. dosis1500 gVejledende opbevaringKølig og tørt..
Kategori: Diverse - Health & Beauty - Other
Quit Smoke Rygestop Magnet.
Quit Smoke Rygestop Magnet Har du prøvet at stoppe med at ryge? - er det ikke lykkedes, kan denne Rygestop Magnet måske hjælpe dig. Magnetterapi er blevet anvendt i mange år med stor succes. Magneten er medvirkende til at aktivere bestemte neurotransmittere i hjernen og du kan komme igennem dit.
Kategori: Gadgets - Lightere
Innovagoods Rygestop Akupunktur Magnet Sæt.
Stop med at ryge på en simpel og naturlig måde med denne InnovaGoods Wellness Care Rygestop akupunkturmagnet! Denne revolutionerende opfindelse er baseret på....
Kategori: Diverse -
Rygestop Du kan tro, du kan Kasse á 25 stk.
Rygestop Du kan tro, du kan Kasse á 25 stk (Forlag: Stopcentret, Format: Kolli videresalg, VNR: ingen).
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Allen Carr Endelig ikke-ryger: den lette vej til rygestop.
Endelig ikke-ryger: den lette vej til rygestop (Forfatter: Allen Carr, Forlag: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck, Format: Paperback, Type: Bog, ISBN: 9788717044661).
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Nicorette Tyggegummi Fruitmint - 4 mg - 105 stk.
Nicorette Tyggegummi med fruitmint smag. Et effektivt nikotintyggegummi som kan hjælpe dig med at gemmeføre dit rygestop.Dette nikotintyggegummi har en styrke på 4mg og er derfor generelt bedst egnet til personer der har røget mere end 20 cigaretter dagligt. Med Nicorette tyggegummi fruitmint kan du nemt of.
Kategori: Helse - Håndkøbsmedicin
Nicorette Tyggegummi Fruitmint - 4 mg - 210 stk.
Nicorette Tyggegummi med Fruitmint smag.Et effektivt nikotintyggegummi som kan hjælpe dig med at gemmeføre dit rygestop.Dette nikotintyggegummi har en styrke på 4mg og er derfor generelt bedst egnet til personer der har røget mere end 20 cigaretter dagligt.Med Nicorette tyggegummi fruitfusion kan du nemt og.
Kategori: Helse - Håndkøbsmedicin
Nicorette Tyggegummi Fruitmint - 2 mg - 105 stk.
Nicorette Tyggegummi med fruitmint smag. Et effektivt nikotintyggegummi som kan hjælpe dig med at gemmeføre dit rygestop. Dette nikotintyggegummi har en styrke på 2mg og er derfor generelt bedst egnet til personer der har røget mindre end 20 cigaretter dagligt. Med Nicorette tyggegummi fruitmint kan du nemt.
Kategori: Helse - Håndkøbsmedicin
Nicorette Tyggegummi Fruitmint - 2 mg - 210 stk.
Nicorette Tyggegummi med Fruitmint smag.Et effektivt nikotintyggegummi som kan hjælpe dig med at gemmeføre dit rygestop.Dette nikotintyggegummi har en styrke på 2mg og er derfor generelt bedst egnet til personer der har røget mindre end 20 cigaretter dagligt.Med Nicorette tyggegummi fruitfusion kan du nemt of.
Kategori: Helse - Håndkøbsmedicin
Nicorette Tyggegummi Fruitmint - 4 mg - 30 stk.
Nicorette Tyggegummi med Fruitmint smag.Et effektivt nikotintyggegummi som kan hjælpe dig med at gemmeføre dit rygestop.Dette nikotintyggegummi har en styrke på 4mg og er derfor generelt bedst egnet til personer der har røget mere end 20 cigaretter dagligt.Med Nicorette tyggegummi fruitfusion kan du nemt of.
Kategori: Helse - Håndkøbsmedicin
Vælg røgen fra med meditation og afspænding.
Det er umådeligt svært at stoppe med at ryge. Denne cd hjælper dig på vej med øvelser og guiding til at sige stop! Det giver et længere og sundere liv at vælge røgen fra. Få dage efter rygestop kan kroppen klare mere rent fysisk, søvnen.
Kategori: Musik - Yoga og Meditation - Tilbud - Musik og Lyd CD - Lyd CD - Musik og Lyd CD
Tabita Wulff Fri for røg - og hva så?.
"Fri for røg… og hva‘ så?" er ikke skrevet af professionelle rygestopeksperter, men derimod af en tidligere storryger, som også ved en ting eller to om krop og sjæl, sundhed og livsstil. Forfatteren ved også godt, at mange rygere bliver holdt tilbage fra rygestoppet, fordi de er bange for at....
Kategori: Bøger & blade - Books
How to Quit Smoking by Robert West.
Sandheden om afslutning rygning og hvordan det kan arbejde for dig. DU KAN STOPPE MED AT RYGE FOR GODT. Hvordan afslører at Rygestop sandheden om....
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sundhed, familie og livsstil
Kvit tobakken med glæde!.
Pernille & Christian Olsen er tidligere storrygere – har arbejdet med rygestop og anden afhængighed i mere end 5 år.Deres evne til at engagere og motivere har hjulpet et stort antal mennesker i både virksomheder og kommuner til at kvitte tobakken uden brug af nikotinprodukter.De kalder deres metode Dynamisk.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Årsagen til rygning er helt misforstået.
Rygestop har længe været præget af traditionstænkning centreret omkring medicinering med nikotinprodukter.Tiden står imidlertid ikke stille, og nye indsigterbaner vejen for ny forståelse for baggrunden for rygerens adfærd.Rygeren ses ikke længere som offer for en afhængighed,men snarere som en uvidende skaber.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Vælg røgen fra med meditation og afspænding.
Rygestop giver et længere, bedre og sundere liv. Allerede et døgn efter rygestop falder risikoen for luftvejssygdomme, efter en uge har man mere energi, efter et år er risikoen for hjerte-karsygdomme halveret, og efter fem år er risikoen for at hjerte-karsygdomme som hos en, der aldrig har røget. Kvinder får.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3
Kategorier på sider:

Gode råd om rygestop Tobaksrygning Bong Lov om røgfrie miljører Pibe diverse Tobak Lav din egen pibe Gode råd om vedligeholdelse af piber Vandpibe Er passiv rygning sundhedsskadelig1111 Fredspibe Rygestop
 
 
 Du er her: Pibe - Diverse Pibe - - Hvad er Pibe en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.