|
|
Lån  


 
Annonce:


Rygestop
Indhold på siden:

Bobby Zachariae Rygestop (Lydbog).
Rygning er skadeligt for helbredet og kan føre til alvorlige sygdomme. Der er mange gode grunde til at være røgfri. Men alle rygere ved, hvor svært det kan være at holde op. Videnskabelige undersøgelser peger dog på, at visualiseringsøvelser kan være en e.
Kategori: Bøger & blade - Krop og sind
Rygestop Du kan tro, du kan Kasse á 25 stk.
Rygestop Du kan tro, du kan Kasse á 25 stk (Forlag: Stopcentret, Format: Kolli videresalg, VNR: ingen).
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Bobby Zachariae Rygestop.
Rygestop (Multimedia, Cd, Dansk) - Forfatter: Bobby Zachariae - Forlag: Gyldendal - ISBN-13: 9788762102750.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Allen Carr Endelig ikke-ryger: Den lette vej til rygestop.
Endelig ikke-ryger: Den lette vej til rygestop (Bog, Paperback, Dansk) - Forfatter: Allen Carr - Forlag: Gyldendal - ISBN-13: 9788717044661.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Torben Madsen Din sidste cigaret.
Forfatteren, psykoterapeut Torben Madsen, selv tidligere storryger, har arbejdet med rygeafvænning og vægtkontrol i 32 år, og her i bogen fortæller han, hvordan man med stor succes kan forberede sig på rygestoppet, gennemføre det samt undgå at begynde igen – eller tage på i vægt. Bogen er let læselig, og den.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Torben Madsen Din sidste cigaret.
Forfatteren, psykoterapeut Torben Madsen, selv tidligere storryger, har arbejdet med rygeafvænning og vægtkontrol i 32 år, og her i bogen fortæller han, hvordan man med stor succes kan forberede sig på rygestoppet, gennemføre det samt undgå at begynde igen – eller tage på i vægt. Bogen er let....
Kategori: Bøger & blade - Books
Christian Fr. Olsen Årsagen til rygning er helt misforstået.
Rygestop har længe været præget af traditionstænkning centreret omkring medicinering med nikotinprodukter.Tiden står imidlertid ikke stille, og nye indsigterbaner vejen for ny forståelse for baggrunden for rygerens adfærd.Rygeren ses ikke længere som offer for en afhængighed,men snarere som....
Kategori: Bøger & blade - Books
Tabita Wulff Fri for røg - og hva så?.
"Fri for røg... og hva‘ så?" er ikke skrevet af professionelle rygestopeksperter, men derimod af en tidligere storryger, som også ved en ting eller to om krop og sjæl, sundhed og livsstil. Forfatteren ved også godt, at mange rygere bliver holdt tilbage fra rygestoppet, fordi de er bange for....
Kategori: Bøger & blade - Books
Erik Nørgaard Død på en varm onsdag.
Død på en varm onsdag (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Erik Nørgaard - Forlag: Saga - Emner: Mord, Krimi, København, Sverige, Kvindebevægelsen, 1970'erne, Rygestop - ISBN-13: 9788711886946.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Christian Fr. Olsen Årsagen til rygning er helt misforstået (E-bog).
Rygestop har længe været præget af traditionstænkning centreret omkring medicinering med nikotinprodukter.Tiden står imidlertid ikke stille, og nye indsigterbaner vejen for ny forståelse for baggrunden for rygerens adfærd.Rygeren ses ikke længere som offe.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Helle Larsen Vælg røgen fra med meditation og afspænding (Lydbog).
Rygestop giver et længere, bedre og sundere liv. Allerede et døgn efter rygestop falder risikoen for luftvejssygdomme, efter en uge har man mere energi, efter et år er risikoen for hjerte-karsygdomme halveret, og efter fem år er risikoen for at hjerte-kar.
Kategori: Bøger & blade - Krop og sind
Christian Olsen Hvis det er muligt i verden, er det muligt for mig! (E-bog).
Pernille & Christian Olsen er tidligere storrygere - har arbejdet med rygestop og anden afhængighed i mere end 5 år.Deres evne til at engagere og motivere har hjulpet et stort antal mennesker i både virksomheder og kommuner til at kvitte tobakken uden b.
Kategori: Bøger & blade - Krop og sind
Nicotinell Lakrids Tyggegummi 4 mg (24 stk).
Nikotintyggegummi med frisk lakridssmag der hjælper dig med dit rygestop..
Kategori: Diverse - Nikotintyggegummi
Nicorette Fruitmint Tyggegummi 2 mg (105 stk).
Få en frisk smag af frutimint og kontroller samtidig dit nikotinindtag under rygestoppet med Nicorette Fruitmint Tyggegummi..
Kategori: Diverse - Nikotintyggegummi
Nicorette Fruitmint Tyggegummi 4 mg (30 stk).
Få en frisk smag af frutimint og mindsk samtidig din nikotintrang under rygestoppet med Nicorette Fruitmint Tyggegummi..
Kategori: Diverse - Nikotintyggegummi
Nicorette Cooldrops - Sugetabletter 4mg (80 stk.).
Cooldrops til hjælp ved rygestop.
Kategori: Diverse - Nikotin Sugetabletter
Nicorette Classic Tyggegummi 2MG (210 stk.).
Få en frisk smag og mindsk samtidig din nikotintrang under rygestoppet med Nicorette Classic Tyggegummi 2mg. Denne udgave indeholder 210 stk. tyggegummi..
Kategori: Diverse - Nikotintyggegummi
V3
Kategorier på sider:

Lav din egen pibe Rygestop Vandpibe Pibe diverse Bong Er passiv rygning sundhedsskadelig1111 Gode rd om vedligeholdelse af piber Tobak Lov om rgfrie miljrer Fredspibe Gode rd om rygestop Tobaksrygning


 Du er her: Pibe - Netannoncer Pibe -