|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd om vedligeholdelse af piber
Bank aldrig piben mod ting for at tømme den, da det før eller siden vil ødelægge den. Hold altid din pibe ved pibehovedet, når du tømmer den.

Lad piben køle af, inden du prøver at skille mundstykket fra pibehovedet. På den måde sikre du at de bliver ved med at passe sammen.

Rengøring af pibehovede og spids behøver ikke at være tidskrævende, men er vigtig i forhold til den smag piben giver. En pibe der ikke bliver rengjort, får hurtigt en bitter smag som ødelægger tobakkens duft, og giver piben en ubehagelig lugt.

Udover den almindelige rengøring, skal du sørge for regelmæssigt at rense pibehovedet for kul. Fra første brug begynder en bruyere-pibe at danne et lag af kulstof på indersiden af pibehovedet. Dette lag vil blive tykkere for hver gang du ryger.

Det er forholdsvis nem at afkulle pibehovedet. Den bedste metode er at bruge en pibekniv. Sæt pibekniven/fræser ind i pibehovedet og drej, hvorved du langsomt skræller lagene af til den ønskede dybde.

Kategorier på sider:

Er passiv rygning sundhedsskadelig1111 Fredspibe Lov om rgfrie miljrer Gode rd om rygestop Tobak Rygestop Pibe diverse Lav din egen pibe Gode rd om vedligeholdelse af piber Bong Vandpibe Tobaksrygning


 Du er her: Pibe - Netannoncer Pibe -